Metin2 RO Forum
Acesta este un forum de Metin2 RO
Lista Forumurilor Pe Tematici
Metin2 RO Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE METIN2 RO FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
Metin2 RO Forum / Sfaturi / Cel mai tare sv de metin care exista !!!!!! Moderat de obby
Autor
Mesaj Pagini: 1
TheLilool
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Salutare,

Avem onoarea sa va informam ca s-a deschis un nou Server Privat de Metin2 numit RoEliteMetin2 .
Acest server este dedicat tuturor jucatorilor de metin2!


Sa incepem cu informatiile despre server:

- la negustorul de arme exista: sabie +9 (adaptata la orice rasa), pergament (pentru a evolua itemele), carti (pentru a creste skillurile), si multe alte obiecte.
PS: Itemele sunt +9
PS2: Fiecare obiect va costa 0-2000 Yang


- la negustorul de armuri exista: armuri +9 (pentru orice rasa: warrior,shaman,ninja,sura), diverse Iteme din Item Shop ( suma acestora nu depaseste 1000 Yang), carti pentru a creste skill-urile, obiecte de schimbare **** ( Explicatie: Din Warrior baiat in Warrior femeie), pergamente de teleportare in alt regat , obiecte pentru adaugare/schimba/stergere bonus/stats dintr-un item , etc.

- la negustoarea de divese (Magazinul General) exista: pietre pentru iteme, toate +5 la super pret, licori de viteza, papuci de viteza , tot, ieftin , o sa vedeti mult mai mult decat am scris eu aici cand intrati in joc  !!

- fiecare jucator nou care intra in joc are level 1 , desi tot timpul va fi un GM care sa se ocupe de jucatorii noi, Jucatorul trebuie sa ceara doar o comanda iar GM[INFO] va executa comanda asta depinzand de ea , (Exemplu: Vreau level 99 , arma de level 70 +9 , cal level 31 , Yang 9999999 - GM executa comanda  ! ATENTIE ! acesti GM va ajuta jucatorii doar cat timp serverul nu este asa de populat , desi 2-3 saptamani veti beneficia de acest bonus.

- Atmosfera serverului este una speciala: Christmas Event / Atmosfera de Sarbatori, asta insemnand: orice jucator poate arunca cu artificii , petarzi (aceste artificii/petarzi se vor gasi la Pescar)

- Eventuri foarte des , ce trebuie sa faceti: Rugati un GM , fiti pe faza, pica Ingerul cu Coasa Razboi !

Cum ma conectez la server?Aici gasiti raspunsul

Pasul 1 : Este necesar sa downloadati programul (un soft) pe nume Hamachi , (cei care nu il aveti il descarcati de aici : )

Pasul 2 : Dupa ce lati Downloadat si Instalat, intrati intrati in Hamachi si cautati un buton din partea dreapta jos (e al doilea inspre partea stanga) , apoi dati click pe el si selectati butonul (Textul mai bine spus numit Join an Existing Network , vedeti mai bine in imagine.





Pasul 3 : Dupa ce ati facut ca in imagine , si ati dat click pe Join an Existing Network va v-a aparea o mini-fereastra in care se afla 2 casute libere (una sus si una mai in jos) , iar in prima scrie ceva de genul: Network name (deasupra ei) si in a II-a scrie Network password , mai jos va zic cu ce trebuie sa scris la Network name si la Network password.


In prima causta (la Network name) trebuie scris urmatorul nume/text :

Code:

RoElite Mt2-2

Iar in a II-a causta (la Network password) trebuie scrisa urmatoarea parola :

Code:

123456

! ATENTIE ! - In cazul in care va afiseaza ca e full (ma refer la reteaua cu partitia: RoElite Mt2-2 scrieti RoElite Mt2-3 (parola e aceeasi ! )
- De curand s-a creeat si: RoElite Mt2-4 ! In cazul in care celalalte fun full. Parola e aceeasi, 123456.

Pasul 4 : Acuma ca tot ati intrat pe Hamachi , sa nu-l stingeti niciodata atat timp cat vreti sa va jucati pe server/s-au sa intrati pe site sa va faceti cont

Cum descarc jocul?

Downloadati clientul + gamelogin de la server de aici:


Cum intru in joc? Ce fac dupa ce am downloadat ?

Acest lucru este simplu, dupa ce ati downloadat aplicatia .exe de mai sus (cea de aici:) Intrati in RoEliteMt2 - Setup.exe si instalati unde vreti voi jocul , dupa instalare , intrati in folderul unde a fost instalat iar apoi deschideti folderul RoEliteMt2 si veti avea o arhiva .rar a jocului + GameLogin (subnumele Metin2Factory) , dezarhivati acolo sau oriunde altundeva , apoi dupa ce ati dezarhivat , intrati in folderul Metin2Factory si cautati acolo o aplicatie cu numele: RoMetin , intrati in ea , apasati pe butonul ala in chineza din dreapta jos (din fereastra aia cu fata aia) si se va deschide o fereastra de LOGIN in JOC!


Cum creez cont?

Este destul de simplu, deci: intrati pe sau (amandoua merg) si completeaza in formularele de acolo (NICK/PASSWORD/CONFIRMY PASSWORD si apasati Register)  dupa ce ati apasat Register trebuie sa apara acolo sus desupra imaginii (bannerlui alauia) un text de genul: "Contul dvs. a fost creeat cu succes, Multumim!" (ceva de genul )

! ATENTIE ! Ca sa functioneze site-ul trebuie sa aveti Hamachi deschis !


Asta este tot, va asteptam pe RoEliteMt2 !

PS : Serverul e deschis de dimineata (7,8) pana seara la ora 12,01 noaptea

Daca sunteti Playeri buni activi aveti sanse sa primi Game Master

Bafta la toti !

! Baza acestui tutorial a fost creata de w1zz !
! Tutorial editat de bLz !


pus acum 14 ani
   
obby
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 378
Topic Inchis , e expirat ! Serverul e al tau ? Raspunde in PM

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la